Rendőrségi

2014.11.28. 07:18

Engedély nélkül és eltiltás hatálya alatt - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Egy koszovói állampolgár engedély nélkül szándékozott Ausztria irányába elhagyni az országot. Egy férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett járművével.

Egy Grazba tartó vonaton tartottak ellenőrzést a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai 2014. november 27-én. Az intézkedés során egy koszovói állampolgárt szállítottak le a szombathelyi vasútállomáson, mivel kiderült, hogy a férfi engedély nélkül szándékozott Ausztria irányába elhagyni az országot. A férfit előállították, meghallgatták és vele szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Szombathelyen igazoltattak a járőrök egy személygépkocsival közlekedő vépi lakost 2014. november 27-én. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett járművével, ezért előállították és meghallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!