Rendőrségi

2015.12.11. 10:34

Ez a férfi lopott laptopot a Szombathelyről Győrbe tartó vonaton - Ön felismeri?

A Szombathelyről Győrbe tartó vonaton eltűnt egy laptop. Amikor észrevette a sértett, hogy nincs meg a táskája, azonnal visszament érte, de hiába. A vonat biztonsági kamerája azonban mindent rögzített.

Budai Dávid

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki november 30-án a győri vasútállomásra érkező vonatról egy táskát lopott el, benne a sértett laptopjával.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tóth Gabriella elmondta: a vonat 8 óra 17 perckor érkezett Szombathelyről Győrbe. A sértett egy nagyobb társasággal utazott, és miután leszállt a vonatról észrevette, hogy nincs meg a laptopja. Mivel a vonat még az állomáson tartózkodott, vissza tudott menni a táskáért, ám azt addigra valaki már ellopta. Csakhogy az ismeretlen elkövetőről a vonat biztonsági kamerája felvételt készített, így most önök is láthatják, hogy ki volt a tolvaj.

A rendőrség kéri, aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 96-520-000/1366-os melléket. Ha névtelenül szeretne információt szolgáltatni, akkor hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, vagy a 107 illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!