Rendőrségi

2014.04.17. 09:02

Autósok figyelem! Fokozott rendőri jelenlét Vas megyében

Figyeljünk egymásra Húsvétkor is!

A Húsvét a családi összejövetelek időszaka. A korábbi évek tapasztalatai alapján a forgalom jelentős növekedésével kell számolni, amely fokozott odafigyelést igényel a járművezetők részéről. A rendőrség is kiemelt figyelmet szentel a baleset-megelőzésnek, így a „Józan Húsvét” elnevezésű akció keretében 2014. április 17. és 2014. április 21. között ellenőrzéseket hajt végre az ország egész területén. Így Vas megyében is a főkapitányság kijelölt állománya a polgárőrökkel és a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival karöltve ügyel arra, hogy a járművezetők a szabályokat betartva vegyenek részt a közúti forgalomban. A kampány keretében kiemelt figyelem irányul az ittas állapotban volán mögé ülő, agresszív járművezetők kiszűrésére.

A gyalogosok és a kerékpárosok a közlekedés legvédtelenebb részvevői. Biztonságérzetük növelése és a balesetek előfordulásának csökkentése érdekében az ellenőrzés kiterjed a kerékpárosokra is.

A húsvéti ünnepek alatt esetlegesen kialakuló torlódások, forgalomkorlátozások miatt a rendőrség türelmet kér az úton lévőktől! Kérjük közreműködését annak érdekében, hogy a Húsvét mindenki számára ünnep legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!