Rendőrségi

2015.03.30. 09:05

Halálos baleset a 84-esen, egy négygyermekes férfi halt meg Sárvárnál

Egy negyvennégy éves négygyermekes rábasömjéni férfi halt meg. Úgy tudjuk édesapját, miután értesült róla, hogy mi történt, kórházba kellett szállítani.

Unger Tamás

Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 84-es számú főút sárvári szakaszán, a 64-es kilométerszelvénynél. A baleset fél tizenegy körül történt, annyit lehet tudni, hogy a Sárvár felől Sopron irányába közlekedő Suzuki vezetője eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsival. A balesetben a személyautó negyvennégy éves sofőrje életét vesztette, utasa nem volt. Helyiek elmondása szerint a balesetet szenvedett rábasömjéni férfi, négy gyermek édesapja volt.

Dolgos, becsületes embernek ismerték, aki valószínűleg munkából tartott hazafelé, ezért többen azt feltételezik, hogy elaludt, vagy rosszul lett vezetés közben. Úgy tudjuk a balesetben elhunyt férfi édesapját kórházba kellett szállítani, miután értesült a történtekről. Az ütközésben a kamion vezetője nem sérült meg – tudtuk meg Magyar Csabától a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alezredesétől. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták a kamionból kifolyt üzemanyagot.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben, a forgalmat Sárváron elterelték, azonban ezt 14.48-kor feloldották, így újra lehet közlekedni az érintett szakaszon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!