Rendőrségi

2015.10.10. 07:06

Garázdaság, előállítás és őrizetbe vétel Vas megyében

Szombathelyen egy személygépkocsival közlekedő 22 éves csepregi lakost igazoltattak a rendőrök 2015. október 9-én.

Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, ezért előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A szombathelyi rendőrök igazoltatták H. Ágnes szombathelyi lakost 2015. október 9-én Kemenesmagasiban. Az intézkedés során megállapították, hogy a 27 éves nő ellen több rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a nőt elfogták, előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Szombathelyen a rendőrök igazoltattak egy 21 éves kemenesmagasi lakost, valamint két sárvári fiatal férfit 2015. október 10-én a hajnali órákban, akik az intézkedés során nem tudták magukat hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították őket a Szombathelyi Rendőrkapitányságra. A beszerzett adatok alapján kiderült, hogy egyikük, L. Gergő sárvári lakos az éjszaka folyamán előzetes szóváltást követően egy alkalommal arcon ütött egy szombathelyi férfit. A 19 éves férfi ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!