Rendőrségi

2015.05.26. 05:30

Garázdaság és lopás az elmúlt 24 órában Vas megyében

A bejelentéstől számított egy órán belül előállították a rendőrök azt az 52 éves helyi lakost 2015. május 25-én, aki a megalapozott gyanú szerint egy, a kőszegi Csónakázótónál parkoló személygépkocsiból elvitt egy mobiltelefont, valamint egy pénztárcát a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Lakásáról állították elő a rendőrök azt a 37 éves helyi férfit 2015. május 25-én, aki egy felújítás alatt lévő szombathelyi ingatlan ablakán bemászva, onnan különböző műszaki cikkeket tulajdonított el. Sz. Róbertet kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Agresszíven viselkedett otthonában egy celldömölki lakos 2015. május 25-én, ezért a körzeti megbízottak előállították. A férfit kihallgatták és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – garázdaság elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!