Rendőrségi

2015.07.24. 06:25

Határsértők és trükkös tolvaj Szombathelyen

Három iráni és egy afgán állampolgárral szemben intézkedtek a rendőrök a megyeszékhelyi vasútállomás területén 2015. július 23-án.

Mivel egyikük sem tudta igazolni magyarországi tartózkodása jogszerűségét, ezért előállították őket és meghallgatták. Velük szemben tiltott határátlépés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Trükkös tolvaj járt az egyik szombathelyi lakásban 2015. július 23-án. Egy nő ablakcsere ürügyén csengetett be az ingatlanba és az ott lakó figyelmét elterelve készpénzt tulajdonított el. A férfi már csak az asszony távozását követően észlelte, hogy az ismeretlen megkárosította. A Szombathelyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy senkit ne engedjen be lakásába addig, amíg az ismeretlen személyazonosságáról nem győződött meg hitelt érdemlően! Ha mégis megtörtént a bűncselekmény forduljon bizalommal a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!