Rendőrségi

2014.09.17. 12:33

Hiába szaladt a dohánnyal, tíz perc alatt elfogták a szombathelyi rendőrök

A szombathelyi rendőrök a bejelentést követő tíz percen belül elfogták P. István, 38 éves hajléktalan férfit, akinél a járőr megtalálta a lopott dohányárut.

 

Szemtanú jelezte a rendőrségre 2014. szeptember 17-én 6 óra 10 perc körüli időben, hogy az egyik szombathelyi dohányboltban egy férfi erőszakoskodott az alkalmazottakkal, majd fizetés nélkül távozott az áruval.

Az intézkedés során kiderült, hogy P. István az üzlet oldalsó kiszolgálópultjáról vett el két zacskó cigarettadohányt, majd amikor az egyik alkalmazott ezt észrevette, sietősen távozni akart. A két nő ezután megpróbálta visszatartani és visszavenni tőle a dohányt, azonban a férfi többször megütötte őket, majd az egyik zacskót hátra hagyva elmenekült.

Fotók: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A jó személyleírásnak köszönhetően a járőrök a Zanati úton elfogták a 38 éves férfit, előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették. Az ügyben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!