Rendőrségi

2013.04.12. 06:52

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Egy szombathelyi lakóház lépcsőházában esett egymásnak két férfi csütörtök este.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Megtalálták

Egy szombathelyi fiatalt állítottak elő a rendőrök csütörtök délután, akivel szemben a Kőszegi Rendőrkapitányság korábban már elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel engedély nélkül távozott el az egyik kőszegi intézetből. Meghallgatását követően átadták az intézet képviselőjének.

Garázdaság miatt eljárás

Egy 40 éves és egy 64 éves férfit állítottak elő a rendőrök csütörtök este, mivel az egyik szombathelyi lakóház lépcsőházában kölcsönösen bántalmazták egymást. Velük szemben büntetőeljárás indult.

Bántalmazta

Súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárvári Rendőrkapitányság egy 54 éves ölbői férfival szemben, mivel egy soproni férfit bántalmazott egy ölbői ingatlanban csütörtök délután.

Agresszíven viselkedett

Egy 35 éves körmendi férfival szemben megelőző távoltartó intézkedést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság csütörtök délután, mivel lakásában gyermeke jelenlétében agresszív magatartást tanúsított és megrongálta a lakás berendezéseit.

Közlekedési baleset

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfi Szentgotthárd belterületén letért az úttestről és a menetirány szerinti jobb oldali árokba sodródott, majd egy betonhídfőnek csapódva állt meg csütörtök este. A jármű vezetőjével szemben felmerült a gyanú, hogy ittas állapotban ült volán mögé. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!