Rendőrségi

2015.05.24. 07:24

Jegyvizsgálót ütött meg egy olasz férfi - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Szombathelyen két helyi lakos, Szentgotthárdon egy olasz férfi verekedett.

Összevitatkozott, majd kölcsönösen bántalmazta egymást két helyi lakos az egyik szombathelyi parkolóban 2015. május 23-án. A rendőrök a 37 éves T. Gyulát és az 55 éves V. Ferencnét előállították és kihallgatták. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Nem rendelkezett személyazonossága igazolására szolgáló okmányokkal az a két afgán fiú, akiket a szombathelyi vasútállomáson igazoltattak a rendőrök 2015. május 23-án. Egyikük sem tudta igazolni magyarországi tartózkodása jogszerűségét sem. Elmondásuk szerint és a náluk talált vonatjegyek alapján, Ausztria felé akarták elhagyni az országot. Velük szemben tiltott határátlépés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A szentgotthárdi vasútállomáson fogták el a rendőrök azt a 42 éves olasz férfit 2015. május 23-án, aki miután a jegyvizsgáló a menetjegyét kérte tőle, állon ütötte. A férfi kihallgatása során kiderült, hogy körözés hatálya alatt áll. A rendőrök őrizetbe vették és vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!