Rendőrségi

2014.12.21. 08:52

Lopás és baleset Vas megyében

Szombathely egyik üzletében V. G. 35 éves helyi lakos 2014. december 20-án szeszes italt és édességeket próbált meg ellopni.

Cselekményét a a biztonsági szolgálat munkatársa észlelte és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a férfit. Vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Közúti közlekedési baleset történt a 8704-es számú út Rábahídvég és Sorokpolány közötti szakaszán 2014. december 20-án 8 óra 56 perckor. Egy férfi járművével Sorokpolány irányába közlekedett, amikor egy előzés után egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, és a menetiránya szerinti baloldali árokba sodródva felborult. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Két fiatal verekedett össze Körmenden 2014. december 20-án. Előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást az utcán, amelynek következtében mindketten megsérültek. A rendőrök elfogták és kihallgatták őket. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!