Rendőrségi

2015.06.02. 10:33

Lopás és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök Vas megyében

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Vas megyében.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. június 1-jén. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 53 éves H. Mária helyi lakos fizetés nélkül akart távozni a boltból. A rendőrök a nőt előállították és kihallgatták. Mivel többször követett már el hasonló cselekményt, ezért ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. június 1-jén Szombathelyen. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy férfii betörte a sértett autójának üvegét. Az adatgyűjtést követően a rendőrök másfél órán belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 51 éves O. Ernő tanakajdi lakost. A férfit előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!