Rendőrségi

2015.10.07. 05:45

Lopás és őrizetbe vétel Vas megyében

Nyolc órán belül két különböző szombathelyi üzletből is megpróbált lopni egy 40 éves budapesti lakos 2015. október 6-án.

Először szeszes itallal és három rúd szalámival, később pedig két rúd szalámival kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy a férfit már az ezt megelőző napon is tetten érték – mint arról hírt adtunk –, amikor tizenegy rúd szalámit akart elvinni az egyik megyeszékhelyi üzletből. W. Attilát kihallgatták és vele szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy zalalövői lakost igazoltattak a rendőrök Szombathelyen 2015. október 6-án. Az intézkedéskor a férfi valótlan adatokkal igazolta magát, ezért előállították és meghallgatták. Kiderült, hogy a Zalaegerszegi Járásbíróság korábban már elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. A 60 éves férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – a személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelezettségek megszegése miatt szabálysértési eljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő 22 éves celldömölki lakost igazoltattak a rendőrök Celldömölk térségében 2015. október 6-án. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a gépkocsi rendszámát egy másik járműre állították ki. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!