Rendőrségi

2015.04.28. 07:02

Lopás, garázdaság, tiltott járművezetés - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. április 27-én. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 26 éves V. Mercédesz helyi lakos cipőt akart eltulajdonítani úgy, hogy a termékről az áruvédelmi eszközt eltávolította. A rendőrök a nőt elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A közterületi térfigyelő kamerarendszer jelzése alapján kérte a rendőrség segítségét a Szombathelyi Közterület-felügyelet munkatársa 2015. április 27-én. A Kossuth Lajos utcába kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 28 éves V. Norbert és a 25 éves P. László fedél nélkül élő személyek bántalmazták egymást. A rendőrök a férfiakat elfogták, előállították és kihallgatták. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A celldömölki rendőrök igazoltattak egy segédmotoros kerékpárján közlekedő férfit 2015. április 27-én Boba településen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 21 éves L. Krisztián nagypiriti lakost az Ajkai Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették. Ellene járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!