Rendőrségi

2015.05.03. 07:37

Lopás, verekedés - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A szombathelyi rendőrök értek tetten lopás bűncselekmény elkövetésén három személyt 2015. május 2-án Táplánszentkereszt településen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 23 éves T. Krisztián fónyódi, a 46 éves P. Csaba és a 18 éves T. D. András balatonlellei lakosok az áramszolgáltató tulajdonát képező fogyasztásmérő-óra plombáját levágták, előlapját leszerelték, majd a számlálót visszaállították. A rendőrök a férfiakat elfogták, előállították és kihallgatták. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

 

A helyi rendőrök igazoltattak két személyt 2015. május 2-án Szombathelyen egy verekedés helyszínén. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 26 éves G. András rábahídvégi lakos és a 48 éves H. Győző szombathelyi lakos előzetes szóváltás után bántalmazta egymást, amelynek következtében mindketten megsérültek. A rendőrök a férfiakat elfogták, előállították és kihallgatták. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!