Rendőrségi

2015.05.04. 15:07

Lopások és csalás szerepelt a listán

Szombathely - A megalapozott gyanú szerint, a 19 éves K. Christopher sárvári lakos és fiatalkorú testvére 2014 júniusában hat személyt károsított meg Szombathelyen.

A szombathelyi Tófürdő strand területén a sértettektől mobiltelefonokat és készpénzt loptak. Az év hátralévő időszakában a fiatalabb testvér az egyik szombathelyi áruházból akart több alkalommal különböző árucikkeket eltulajdonítani, de a biztonsági szolgálat munkatársai tetten érték. Decemberben a fiatalkorú ugyanebben az áruházban egy vezeték nélküli billentyűzet vonalkódját ragasztotta egy nagy értékű játékkonzolra és ezt kifizetve akarta eltulajdonítani a drága terméket.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a csalás vétség és a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!