Rendőrségi

2015.05.20. 06:51

Megütött egy nőt, majd a védelmére siető férfit is - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Bolti tolvaj, garázdaság, fémtolvajok - az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Bolti tolvajt fogtak a rendőrök Szombathelyen 2015. május 19-én. Egy helyi asszony szeszes italt és élelmiszert kísérelt meg elvinni az egyik üzletből. A nőt előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A szóváltást tettlegesség követte Vépen 2015. május 19-én. A körzeti megbízottak megállapították, hogy egy 42 éves szombathelyi férfi először megütött egy szombathelyi nőt, majd bántalmazta a nő védelmére kelt férfit is. B. Tamással szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az elkövetés helyétől nem messze fogtak el a rendőrök két helyi lakost Szombathelyen 2015. május 19-én. A 24 éves és a 28 éves férfi egy használaton kívüli ingatlan mennyezetéről vascsöveket szerelt le és azokat egy, korábban az egyik helyi üzletből elvitt bevásárlókocsiba pakolták és tulajdonították el. Sz. Imrét és V. Norbertet előállították és kihallgatták. Velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!