Rendőrségi

2015.07.23. 10:26

Négyen haltak meg a vonatbalesetben Csornán – elterelik a Szombathely felől érkezőket

Négy halálos áldozata van egy vonat és egy személyautó ütközésének, amely Csornánál, a 86-os út vasúti átjárójában történt. A vonaton az első információk szerint nem sérült meg senki.

Személyvonattal ütközött egy személyautó Csornánál, a 86-os út vasúti kereszteződésében. A vonat maga alá gyűrte és mintegy kétszáz méteren maga előtt tolta a gépkocsit. A jármű négy utasa a helyszínen meghalt. A műszaki mentést a csornai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói végzik – áramtalanítják a járművet, majd segítenek a roncs szétvágásában és az elhunytak kiemelésében. A vonat utasai közül az első információk szerint senki nem sérült meg - ők leszálltak a vonatról és elindultak a csornai vasútállomásra, ahonnan mentesítő buszjárattal utazhatnak majd tovább.

Személyautó roncsa egy vonat mellett, amellyel összeütközött Csornán 2015. július 23-án. Az autóban utazó négy ember, köztük egy gyermek életét vesztette. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat Szombathely és Csorna irányából egyaránt Dör irányába terelik a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!