Rendőrségi

2015.09.17. 13:08

Országos második lett Vas megye csapata

Két első és egy második hely az V. Országos Baleset-helyszínelői Versenyen.

A regionális verseny legjobbjai Lovasberény után Bakonybélben is bizonyítottak. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében lebonyolított több napos országos rendezvényen a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának helyszínelő és balesetvizsgálói képviselték Vas megyét. Az elméleti, valamint gyakorlati feladatokból álló megmérettetést követő eredményhirdetésen Forjan Sebastián c. r. törzszászlós és Puklér András c. r. törzszászlós csapatversenyben a dobogó második fokára állhatott fel 2015. szeptember 17-én.

A szervezők külön értékelték a szakmai gyakorlati munkát is, amelyben a vasi csapat teljesített a legjobban. Versenyzőink az intézkedéstaktikai feladat megoldása során is brillíroztak, ott szintén az első helyen zártak.

Munkatársaink már nem először bizonyították magas fokú szakmai hozzáértésüket. Tavaly ugyancsak ők vívták ki maguknak az országos megmérettetésen való indulás jogát. Akkor csapatban a harmadikként végeztek.

Gratulálunk a szép teljesítményhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!