Rendőrségi

2014.09.24. 19:09

Regionális értekezlet a humán szakterületen

Szeptember 24-én került sor a humán szakterületen dolgozó munkatársak regionális szakmai munkamegbeszélésére.

Szerdán napon tartották a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a humán szakterület dolgozók regionális értekezletét, melyre Győr-Moson-Sopron, Zala, Veszprém, Tolna, Baranya és Fejér megyéből érkeztek kollégák. A munkamegbeszélésen Dr. Takács Árpád tűzoltó ezredes, megyei igazgató köszöntötte a résztvevőket, majd Bittmann Tibor tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humán szolgálatvezetője megnyitotta az értekezletet.

Fotó: Balogh Nikoletta tű. zls., Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A napirendi pontok között kitértek a vízügyi hatóság átvételével, illetve a hatóságnál feladatot ellátó kormánytisztviselők átvételével összefüggő humánigazgatási feladatokra, valamint a közszolgálati életpályamodell kidolgozásával összefüggésben készített felmérés eredményeire. Ezzel kapcsolatban a résztvevő humán szakterületi dolgozók részletesen kifejtették véleményüket, álláspontjukat. Egy új informatikai program bemutatására is sor került, melynek arcfelismerő funkciójával jelentős mértékben javítani lehet a szolgálati igazolványokhoz szükséges fényképek minőségét, emellett pedig egy webalapú nyomtatványkészítő programmal is megismerkedhettek a jelenlevők.

A szakmai munkamegbeszélésen a napirendi pontokon túl nagy hangsúlyt kapott a saját tapasztalatok, ismeretek megosztása, a felmerülő kérdések megválaszolása. A hét megyét érintő értekezlet végén Bittmann Tibor tűzoltó dandártábornok megköszönte az állománynak a részvételt, és további jó munkát kívánt a kollégáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!