Rendőrségi

2014.09.20. 09:07

Rendőrségi hírek: garázdaság, gyújtogatás

Bejelentés érkezett a rendőrségre pénteken 10 óra 50 perc körüli időben, hogy Szombathelyen, a Paragvári utca egyik épületének folyosóján két férfi összeverekedett.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy K. Ádám és S. Róbert helybeli lakosok vita után bántalmazták egymást, így előállították őket. A 24 és 38 éves férfiak ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Bejelentés érkezett a rendőrégre 2014. szeptember 19-én 21 óra 50 perc körüli időben, hogy Kőszegen, a Hunyadi utcában, egy tizenöt lakásos társasház pincéjében tűz keletkezett, amelyet az egyik lakó és a kiérkező tűzoltók végül eloltottak. A helyszínen, az elsődleges adatok alapján kiderült, hogy az egyik pincerekesz fa ajtaja gyulladt meg úgy, hogy azt valaki előtte benzinnel lelocsolta. Mivel a tűz a pince mennyezetén futó gázcsöveket is veszélyeztette, így az ügyben közveszély okozás bűntett gyanúja miatt eljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság. Az adatgyűjtés során a rendőrök még az éjszaka elfogták és előállították a 35 éves P. Gábor, akit a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítanak. A helybeli férfi kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!