Rendőrségi

2015.01.27. 08:24

Szabálysértés, lopás Vas megyében

Eltiltás hatálya alatt közlekedett egy férfi Szombathelyen 2015. január 26-án.

A rendőrök ellenőrizték a segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost, amikor az igazoltatás során kiderült, hogy egy előző ügyből kifolyólag a Szombathelyi Rendőrkapitányság 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vétele mellett járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak ellene eljárást.

Illegálisan próbált Ausztriába utazni egy tunéziai állampolgár 2015. január 26-án. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai intézkedtek a külföldivel szemben a szombathelyi vasútállomáson. A rendőrök előállították és ellene tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt indult eljárás.

Rövid időn belül elfogták a rendőrök a kerékpártolvajt 2015. január 26-án Sárváron. Egy nő tett bejelentést a rendőrségre, hogy a gércei művelődési háznál leállított kerékpárját ellopták. A sárvári rendőrök másfél órán belül elfogták és előállították a 74 éves P. György sárvári lakost, aki ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!