Rendőrségi

2015.07.29. 05:34

Szerelemféltés - tettlegességbe torkollott a szóváltás Szombathelyen

Szombathely - Tettlegességbe torkollott a szóváltás Szombathelyen 2015. július 7-én.

A rendelkezésre álló adatok szerint feltehetően szerelemféltés miatt vitatkozott össze és bántalmazta egymást a 35 éves és a 26 éves szombathelyi lakos. S. András élettársát látogatta meg munkahelyén, ahova V. András is megérkezett és a tarkóján megütötte a férfit. A dulakodás közben S. András zsebéből egy kés került elő, amellyel hason szúrta V. Andrást, aki ennek következtében az orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyben a Vas megyei nyomozók beszerezték a szükséges szakértői véleményeket és mindkét gyanúsítottat kihallgatták, akik beismerték tettüket.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az S. Andrással szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett, V. Andrással szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a Vas Megyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

Címkék#Szombathely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!