Rendőrségi

2014.07.11. 13:22

Teljes útlezárás a 74-esen

Két autó ütközött a 74-es úton Győrvár térségében pénteken délután.

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítaniuk a járművezetőknek a 74-es számú főúton, Vas megyében. Két személygépkocsi ütközött a 74-es számú főút 66 kilométerszelvénynél, Győrvár térségében 2014. július 11-én. Az elsődleges információk szerint egy miskolci nő személygépkocsijával Petőmihályfa felől Győrvár irányába közlekedett. Haladása során ütközött egy, a védett úton, Vasvár felől érkező személygépkocsival. A baleset következtében az elsődleges információk szerint egy személy súlyosan és egy személy könnyebben sérült.

Az egyik autóba beszorultak az utasok, őket a zalaeerszegi tűzoltók szabadították ki a sérült járműről, a sérülteket a Zalaegerszegi kórházba szállították.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 14 óra 42 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Győrvár felé terelik.

A rendőrök a forgalomkorlátozást 16 óra 30 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!