Rendőrségi

2015.06.25. 07:21

Tiltott határátlépés és lopás Vas megyében

Egy megyeszékhelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. június 24-én lopás miatt.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 36 éves V. Zoltán szombathelyi fedél nélkül élő férfi parfümöt akart fizetés nélkül magával vinni. Az intézkedéskor fény derült arra, hogy a férfi már többször követett el hasonló jogsértést, ezért ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei intézkedtek három külföldivel szemben 2015. június 24-én a szombathelyi vasútállomáson. A pakisztáni állampolgárok nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét és Ausztriába akartak továbbutazni. A rendőrök előállították őket és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!