Rendőrségi

2014.04.17. 05:47

Vádemelési javaslattal zárult a szombathelyi tolvaj társaság ügye

A nyomozók megállapították, hogy V. Tamás, 29 éves és H. Andrea, 23 éves helyi lakos 2013. június 12-én az egyik szombathelyi üzletből tizenkilenc darab napszemüveget próbált meg ellopni.

A két gyanúsított és alkalmi társuk, V. Erzsébet, 43 éves szintén helyi lakos ezt követően több megyeszékhelyi üzletet „látogatott” meg, egészen 2013. október végéig. Az ügy felderítése során kiderült, hogy Érden és Sárváron is követtek el hasonló bűncselekményeket.

A három gyanúsított hol párosával, hol pedig egyedül vitt el különböző értékeket. Drogériákból, bevásárlóközpontokból próbáltak meg fizetés nélkül távozni különböző kozmetikumokkal, ékszerekkel, ruházati és műszaki cikkekkel.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya a lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!