Répcelak

2014.03.17. 19:50

Új kormányablak

Répcelak - Ünnepélyes keretek között adták át tegnap Répcelakon a legújabb kormányablakot.

Munkatársunktól

A 21 millió forintból megvalósult, akadálymentesített kormányzati pont célja, hogy az állampolgárok gyorsan, a lakóhelyükhöz közel intézhessék ügyeiket. Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja elmondta: 2010-ben arra vállalkoztak, hogy alapjaiban változtassák meg a hivatalok működését. Örömét fejezte ki, hogy a répcelakiaknak nem kell a megyeszékhelyre utazni akkor sem, ha okmányirodai szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni. Az eseményen részt vett Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, aki elmondta: a kormányablakok létrejöttével az emberek kerültek a középpontba. - Ha van bizalom, van fejlődés is - hangsúlyozta.

Ágh Péter, Vas megye országgyűlési képviselője kiemelte: Répcelakon kormányzati támogatással több jelentős beruházás valósulhat meg. Állami megrendelésre 345 millió forintból újítják jelenleg is az utakat a településen. Mivel a város kimaradt az adósságkonszolidációból, jelentős kormányzati támogatás érkezik Répcelakra, amiből jut majd óvoda- és járdafelújításra is. Most pedig megnyílt a kormányablak, amely nemcsak a répcelakiaknak, hanem a környező települések lakóinak is könnyebbé teszi a közigazgatási ügyek intézését mondta a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!