Répcelak

2017.01.10. 20:15

Világranglista-verseny répcelaki tekésekkel

Szeged - A Répcelaki SE hét játékossal szerepel a Szegeden megrendezett férfi egyéni teke-világranglista-versenyen.

Horváth Erika

A BB Mentor Kupáért kiírt WNBA-NBC A kategóriás viadalt 15. alkalommal rendezheti meg a Szegedi TE. Csaknem 200-an szállnak harcba a ranglistapontokért - köztük a legjobb hazai és európai játékosok. (Az aktuális világranglistán négy magyar tekés található a legjobb tízben, közülük kettő a répcelaki csapat tagja: Kakuk Levente a hetedik, Zapletán Zsombor pedig a kilencedik.

Már kedden megkezdődtek és szombatig tartanak a selejtezők (4x30 vegyes gurítás). A legjobb 16 játékos vasárnap 2x30 vegyes gurításos, kieséses rendszerben vívja majd a döntőt. A magyar első osztályú bajnokságban, a Szuperligában őszi első Répcelaki SE játékosai számára jó felkészülési állomás ez a jövő hétvégi tavaszi rajt, illetve a január 28-án esedékes Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt. A hét benevezett répcelaki játékos - Kakuk Levente, Zapletán Zsombor, Molnár Pál, ifj. Brancsek János, Ritter Tamás, Móricz Zoltán és Bertha Martin - szombaton gurít a selejtezőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!