Sárvár

2017.07.30. 18:55

Erős közösséget alkotnak - Sárváron rendeztek pikniket az észak-vasi fideszesek

SÁRVÁR Erős és egységes az észak-Vas megyei jobboldali tábor-hangoztatta Ágh Péter országgyűlési képviselő a sárvári Fidesz- pikniken.

Cseszkó Tamás

Sárváron piknikeztek az észak-Vas megyei fideszesek, akik Ágh Péter országgyűlési képviselő invitálására gyűltek össze a kötetlen programon.

- Megmondom őszintén, nagyon jó érzés tudni, hogy a térségért végzett munkámban nem vagyok egyedül - mondta el lapunknak Ágh Péter.

Hozzátette: óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy sokan támogatják, és sok emberre számíthat. - Sárváron, a mostani Fidesz-pikniken is ilyen emberek vettek részt - foglalta össze a képviselő. Így folytatta: - Minket nem egyszerűen a pártszimpátia fűz össze, hanem az, hogy szeretjük a hazánkat, szeretjük Vas megyét, az otthont adó településeinket és tiszteljük az itt élő embereket. Értük akarunk önzetlenül tenni - foglalta össze a képviselő.

Ágh Péter országgyűlési képviselő meghívására érkeztek a Fidesz sárvári piknikjére Fotó: Ohr Tibor

Mint mondta, az elmúlt években sok lépést tettek előre, sok fejlesztés valósulhatott meg a vasiak érdekében, azonban rengeteg még a fel-adat is. - Dolgozni szeretnénk tovább, hiszen óriási munka vár még ránk - hangzott el a rendezvényen, ahol Ágh Péter arról is beszélt, hogy a folytatáshoz szeretnék megnyerni az emberek bizalmát a választáson. - Ehhez azonban fel kell készülnünk a kampányra - húzta alá a képviselő, aki kérdésünkre válaszolva elmondta, nagyon jól állnak, soha nem volt még ennyire egységes és erős az észak-vasi csapat.

- Az ellenzéki pártok viselkedése alapján már most láthatjuk, semmitől nem fognak visszariadni, minden idők legaljasabb kampányára készülnek - fogalmazott a képviselő, majd hozzátette, ők azonban a munkában hisznek és ehhez kérik a további bizalmat.

A piknikre észak-Vas megye számos településéről érkeztek vendégek, Kőszegtől Celldömölkig, Büktől Csepregig, Véptől Répcelakig és Sárváron át a kisebb falvakból is sokan fogadták el a szervezők meghívását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!