Sárvár

2016.08.27. 19:44

Negyedszer is kikapott a Sárvár FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az edzőváltáson átesett Sárvár FC hazai pályán kapott ki az első győzelmét begyűjtő, anyagi gondokkal küszködő Tatabányától.

Tóth Gábor

Sárváron a napokban, Tatabányán az első forduló után történt edzőváltás. Mindkét gárda eredménykényszerben lépett pályára, ugyanis első győzelméért hajtott.

Sárvár FC-Tatabánya FC 0-2 (0-1). - Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai.Sárvár: Osvald - Pados, Subicz, Horváth A., Nagy Z. - Bezdi (Manganelli, 56.), Rajos, Kun - Maráczi (Hoós, 56.), Dancsecs (Koronczai, 37.), Beke. Megbízott edző: Németh József.Gól: Kiss K. 2 (29., 55.).

Kiállítva: Kiss B. (27., Tatabánya).Remekül, nagy lendülettel, támadó szellemben kezdte a mérkőzést a Sárvár. A hazaiak rengeteg szögletet, szabadrúgást ívelhettek a vendégek kapuja elé - hiába. A Tatabánya védekezett, a kapusa amint megszerezte a labdát, rögtön rúgta hosszan előre. Aztán emberelőnybe került a vendéglátó - de rá két percre egy szögletből, teljesen váratlanul megszezte a vezetést az ellenfél.

A folytatásban a Sárvár próbálkozott, rúgott is egy gólt, amit a játékvezető les címén érvénytelenített - eléggé véleményes döntés volt. Fordulás után sem változott a játék képe, a hazaiak támadtak, a vendégek védekeztek, és próbáltak kontrázni. Az egyik ellentámadásukat pedig góllal is zárták. Kétgólos előnye birtokában a Tatabánya már higgadtan, felszabadultan játszott, és veszélyes kontrákat vezetett.

A Sárvárnak meddő mezőnyfölényre - és sok pontrúgásra - futotta, de igazán komoly helyzetet nem tudott kialakítani. Megérdemelten nyert a vendég.Németh József: - Amíg ilyen egysíkú, kiismerhető, körülményes a játékunk - még emberelőnyben is -, addig nem számíthatunk jobb eredményre. Ráadásul ezúttal a sok pontrúgásunkkal sem tudunk mit kezdeni - ami NB III-as szinten elfogadhatatlan. Nehéz helyzetben vagyunk...

További eredmények: Csepel-Andráshida 2-0, Kaposvár-Csorna 1-1, Győri ETO-Érd 1-2.Vasárnap: Ajka-Hévíz, Gyirmót II.-Veszprém, Puskás Akadémia II.-III. Kerület, Diósd-Bp. Honvéd II., Komárom-Videoton II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!