Ötcsillagos látvány - Gyönyörű lányok tartottak exkluzív bemutatót Sárváron (galériával)

2015. október 05., 18:21 szerző: Bakos Ágnes
komment
Sárvár - A hazai bikini fitnesz elit három gyönyörű versenyzője mutatta meg tökéletes formáit az egyik sárvári szállodában hétfőn. Senki sehol nem láthatott még ilyen szépséget, hiszen a három lány különböző kategóriák versenyzője, így még nem szerepeltek együtt, egy színpadon.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A nézők soraiban egyik férfi sem vállalkozott volna arra, hogy zsűrizze a három gyönyörű hölgyet. Békefi Brigitta, Salamon Dia és Petruska Szonja is megmutatta tökéletesre kidolgozott izomzatát bikiniben és rendhagyó módon estélyi ruhában is.

– Nem szokás az elegáns ruha, hiszen a bikiniben látszanak a zsűrizhető idomok – mondta el a Veres Tamás, a Muscle and Brain team szakmai vezetője. A testépítés és a fitnesz látványos kombinációja a bikini fitnesz kategória. Nem túlzó izmok, sem erőbemutatók nem láthatóak a színpadon. Különböző pózokban mutatják meg a lányok, hogy mit értek el a felkészülés alatt – márpedig a felkészülés egész éven át tart. – A legnehezebb a diéta, a tudatos táplálkozás – mondták a lányok egybehangzóan. Látványosan megéri a befektetett munka...

Bakos Ágnes

2015. október 05., 18:21 szerző: Bakos Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...