2017.01.20. 11:23

Plébánosukat köszöntötték a séi hívek

Negyvenedik születésnapján köszöntötték a hívek Dr. Perger Gyula plébánost Sében.

H. Pezenhófer Brigitta

Január 2-án ünnepelte Gyula atya kerek születésnapját, amelyhez a Toronyi Plébánia hívő közösségei is gratuláltak. Az egyházközségek tanácsadó testületeinek tagjai külön köszöntötték a plébánost, de természetesen a hívek is személyesen gratuláltak. Így január 15-én a séi templomban a szentmisét követően először a ministránsok köszöntötték verssel és virággal az atyát, majd Dr. Jakabné dr. Varga Cecília, a helyi tanácsadó testület alelnöke gratulált és kérte a Szűzanya áldását Gyula atya életére, munkájára. Az önkormányzat nevében Sörös István polgármester mondta el jókívánságait, majd a séi gitáros és énekes csoport az Ároni áldással kérte a Jóisten áldását a kerek születésnapon.

A szentmise és a köszöntés után meglepetés következett: a templom előtti téren drónnal készült fotóval örökítette meg a hívő közösség ezt a szép pillanatot, majd egy forró teával koccinthatott mindenki Gyula atya egészségére. Az aprósüteményeket a séi asszonyok készítették a szeretetvendégségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!