Séta

 • cikk kép
  Tavasz van! Gyönyörű!

  Celldömölk - Lassan egy hónapja örülhetünk a tavasz beköszöntének. Nem csak az időjárás, illetve a csillagok állása jelzi, hogy elérkeztünk ehhez az - néha kellemes, ám annál kiszámíthatatlanabb - évszakhoz.

 • cikk kép
  Szórakoztató matek

  Szombathely - A Nagy Lajos Gimnázium matematika munkaközösségének szervezésében nemrég rendhagyó matematikaórán vehettünk részt az iskola dísztermében.

 • cikk kép
  Brüsszelben forgott a film - Európai parlamenti képviselőket kérdeztek a diákok

  Szentgotthárd - A Vörösmarty Mihály Gimnázium öt diákja és egy tanára tavaly csatlakozott egy érdekes, rendkívüli európai uniós projekthez, amely a muraszombati TV AS vezetésével zajlik. A terv egy olyan dokumentumfilm készítése, amely bemutatja a Szlovénián belül, valamint a határon túl élő szlovén kisebbségek helyzetét.

 • cikk kép
  SÉTA - Litera-túrán jártunk- Költőink nyomába eredtek a 11. évfolyam diákjai

  Szombathely – Csönge, Duka, Egyházashetye. Kedves Olvasó! Eszébe jut esetleg, hogy mi a közös ebben a három helységnévben? Elárulom: mindegyiknek irodalmi kötődése van.

 • cikk kép

  A digitális világ nem hoz agressziót

  SÉTA - A jövő biztosan a mobilkultúra

  A mobilkultúra biztosan a jövő: ez a mondat hangzott el a Séta-tábor második napjának első előadója, Rab Árpád szájából, aki az MTA Társadalomtudományi Intézetének vezetője, nemzetközi UNESCO-szakértő, informatikai projekt-menedzser.

 • cikk kép
  Horváth Flóra Gabriella vette át a Séta program legjobb írásáért járó Aranytoll-díjat

  Szombathely – A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola diákja, Horváth Flóra Gabriella hétfőn szerkesztőségünkben vette át a Séta program legjobb írásáért járó Aranytoll-díjat.

 • cikk kép
  SÉTA - A szerethető kémia

  Körmend - – Molekula, atom, kötések. E szavakról bizonyára mindenkinek eszébe jut az egyik legérdekesebb tudomány, a kémia. Iskolánkban ebben az évben új kémiatanárt köszönthettünk. Őt, a folyton jókedvű, vicces és kedves Molnár Eszter tanárnőt kérdeztem arról, hogy miért szereti a kémiát, és mi ért döntött úgy, hogy kémiatanár lesz.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...