Sport

2012.12.06. 18:21

Bemutatkozott a padlóhoki-válogatott

Címkék#padlóhoki

Kőszeg - Remekül sikerült, a papírformának megfelelően a magyar válogatott győzelmével zárult a Mikulás Kupa speciális padlóhokitorna.

Tóth Gábor

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Kőszeg-Wink Padlóhoki Sport Club szombaton a Béri Balog Ádám Általános Iskola tornacsarnokában rendezte a 26. Mikulás Kupát  négy csapat részvételével. Itt mutatkozott be a nyilvánosság előtt a magyar padlóhoki-válogatott, amely a jövő év elején (január 9.-február 5.) Dél-Koreába utazik a speciális olimpia téli világjátékokra. A kőszegi színeket Döbrösi Ferenc, Gerencsér Gábor, Maizner Zoltán, Horváth Miklós, Preininger Zsolt, Zelenák Szabolcs, Németh Balázs és Zelenák Balázs képviseli a nemzeti együttesben.

Pintér István átveszi a támogatás utalását igazoló dokumentumot Günther Horvath oberwarti üzletembertől. Elöl balról dr. Szendrő-Németh Tamás támogató, jobbról Barabásné Győrvári Adrienn gazdasági vezető. Hátul Kőszeg válogatott padlóhokisai. Fotó: Németh Iván

A csapatok körmérkőzést játszottak, az elvárásoknak megfelelően a válogatott minden meccsét megnyerve lett első. Második helyezett meglepetésre a nyolc válogatottját nélkülöző, és több újoncot felvonultató Kőszeg-Wink lett. Harmadik helyen a Zirc végzett, negyedik pedig Ajka lett.

A verseny alkalmával adta át a kőszegi padlóhokisoknak a 600 ezer forint támogatásról szóló utalást Günther Horvath oberwarti üzletember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!