Sport

2013.03.27. 19:51

Negyeddöntős a SEK: kettős győzelmet arattak a férfi röplabdások

Szombathely - Kettős győzelemmel jutott az egyetemi-főiskolai (MEFOB) bajnokság negyeddöntőjébe az NYME Savaria Egyetemi Központ férfi röplabdacsapata.

Horváth Erika

A budapesti 3:1-es győzelem után bizakodva várhatták a szombathelyiek a visszavágót, amelyre megtelt az egyetemi csarnok.

Az első szettben a vendégcsapat tehetetlen volt a változatosan támadó hazaiakkal szemben, akiknek a sáncukkal és a mezőnyvédekezésükkel sem volt probléma (25-19). A második játékrészben a fővárosiak szélső ütői feljavultak, így a vasiaknak minden tudására szükség volt, hogy a végjátékban felülkerekedjenek (25-23). A harmadik játékrészben 17-15-ig kiegyenlített volt a csata, onnan azonban a hazaiak minden igényt kielégítő, szép játékkal robbantottak és nyertek (25-20).

Az NYME SEK kettős győzelemmel jutott a nyolc közé ahol a TF csapatával kell megküzdeniük a négyes döntőbe kerülésért.

Oláh Levente jó irányított. Fotó: Unger Tamás

NYME Savaria Egyetemi Központ–Corvinus Egyetem 3:0 (19, 23, 20)

Szombathely, 200 néző, MEFOB férfi röplabda nyolcaddöntő, visszavágó, vezette: Prukner, Halász.

NYME SEK: BAI I., OLÁH, Kaposi, BAI T., Saitz, Garamvölgyi. Csere: Garamvölgyi, Hanzmann. Edző: Bíróné Ilics Katalin, Gőczi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!