Sport

2013.07.01. 17:20

Sportos nyár lesz sok programmal

Egy izgalmasnak és mozgalmasnak ígérkező új, nyári programsorozattal rukkol elő a városi diáksport bizottság.

Tóth Gábor

Mint azt Varga Jenő, a városi diáksport bizottság elnöke elmondta, a cél az, hogy minél több diákot sikerüljön megmozgatni a nyári szünidő ideje alatt. Az öt versenynapból, több tornából álló sorozat mindegyik állmásának a Tófürdő ad otthont. A sorozatot július 5-én (péntek) a kispályás focitorna és a streetballbajnokság nyitja.

 

Tavaly sikert aratott az aquatlon - rajtol a kicsik népes mezőnye (Fotó: Varga Jenő)

 

Július 12-én (péntek) strandröplabda, lábtenisz és petanque várja az érdeklődőket. Július 19-én (péntek) úszóversenyekben tehetik próbára a tudásukat az érdekelődők. Augusztus 9-én (péntek) a vízi játékok szerepelnek a menetrendben, végül augusztus 26-án (hétfő) az aquatlon (úszás a Tófürdőn, futás a Csónakázótó körül) zárja a programsorozatot.

- Bízunk abban, hogy a versenyek megszervezésével sikerül hasznos időtöltéshez segítenünk a fiatalokat. Akik remélhetőleg népes létszámban vesznek majd részt a különböző programokon - fogalmazott Varga Jenő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!