Sport

2014.05.29. 16:45

Aaron Mitchellel folytatja a Körmend

Eldőlt, hogy a 2014/2015-ös szezonban is Aaron Mitchell lesz az Egis Körmend NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

Németh Zsolt

Ismét megegyezett egymással a körmendi kosárklub vezetősége és Aaron Mitchell – továbbra is ő lesz az előző szezont nyolcadik helyen záró csapat vezetőedzője. Az osztrák állampolgárságú, amerikai szakember április elején érkezett Körmendre, és a rendelkezésére álló közel másfél hónap alatt munkájával jó benyomást tett a klub vezetőire. Egy rövid tárgyalássorozat eredményeként született meg a két fél közötti újabb megállapodás, amelynek értelmében, a 2014/15-ös szezonban is Aaron Mitchell ül majd vezetőedzőként a körmendi kispadon, természetesen a következő év keretét is az ő irányításával alakítja ki a klub. Elmondása szerint dinamikusabb, atletikusabb, gyorsabb csapatot szeretne az eddiginél. A másodedzői posztot továbbra is Hencsey Tamás tölti majd be, aki az U23-as csapatnál is segíti a szakmai munkát.

Aaron Mitchell dinamikusabbá akarja tenni a körmendi csapatot. A háttérben a régi-új vezetőedző segítője, Hencsey Tamás (Fotó: Szendi Péter)

A játékoskeretről egyelőre annyi a hivatalos információ, hogy az eddigi csapatból Ferencz Csaba, Zsarko Rakocsevics, Török Rolland és Sonyák Béla rendelkezik szerződéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!