Sport

2016.07.15. 18:18

Szuperliga a CVSE-vel

Celldömölk - Elkészült a környező országok nemzetközi asztalitenisz-bajnokságának, a Klubcsapatok Szuperligájának sorsolása, amelyben természetesen ismét ott van - immár címvédőként - a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka férfiegyüttese is.

Horváth Erika

Úgy tűnik, egyre csökken az érdeklődés a Szuperliga iránt; a 2016/2017-es szezonban már csupán hét férfi- és nyolc női csapat kezdi meg a küzdelmeket két-két csoportban. Igaz, a résztvevő országok száma változatlan maradt; osztrák, magyar, cseh, szlovák, szlovén és horvát együttes is indul. Magyarországot a Celldömölk férfi, valamint a Budaörs és a Szekszárd női gárdája képviseli.

A celliek a szlovák Vidránnyal és az osztrák Wiener Neudorffal kerültek egy csoportba (B). Érdekesség, hogy az előző szezonban éppen a Vidránnyal vívták a finálét, amelyből győztesen kerültek ki. Az A csoportba a horvát Varasd, valamint a szlovén, a cseh és a szlovák U21-es válogatott kapott besorolást. A Szuperliga csoportmérkőzései szeptember 13-án kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!