Sport

2017.08.17. 17:16

SZKKA-edzőmeccsek

BUDAPEST - Gőzerővel készül a 2017/2018-as szezonra a Swietesky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézilabdacsapata - szerdán az éllovas Vasas vendégeként játszott két edzőmeccset.

Tóth Gábor

A két csapat tavaly nagy csatát vívott egymással, és bár az SZKKA mindkétszer legyőzte riválisát, a bajnoki címet végül a Vasas nyerte meg, így a fővárosi klub léphetett fel az NB I-be. Szerdán a 11 órakor kezdődő, első mérkőzésen a szombathelyiek diadalmaskodtak, a délutáni, 16 órás "visszavágón" azonban a Vasasnak jött ki jobban a lépés.

Schneider Éva alaposan megszórta magát Fotó: Unger Tamás

Vasas SC-Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 24-28 (13-12). - Budapest, Elektromos csarnok, felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

SZKKA: Schneck, Pálinkás (kapusok), Csire, Csépke 1, Horváth P. 2, Cser, Smid, Pődör R. 3, Ivanics 3, Szendrei, Takács B. 4, Schneider 14/9, Gaylhoffer 1, Takács K. Edző: Füzesi Ferenc.

Vasas SC-Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 30-25 (18-12).

SZKKA: Schneck, Pálinkás (kapusok), Csire, Csépke 2, Smid, Horváth P., Cser, Pődör R., Ivanics 6, Szendrei 2, Takács B. 3, Schneider 9/1, Gaylhoffer 2, Takács K.

- Két hasznos mérkőzést játszottunk a múlt évi riválisunkkal - értékelt Füzesi Ferenc edző. - A második meccsen már nem volt meg a megfelelő higgadtság a pontosabb befejezésekhez. A védekezéssel összességében elégedett voltam, kisebb hibákkal dolgoztunk hátul, de a támadásokon még sokat kell pontosítanunk.

Az SZKKA folytatja az erőltetett menetet, szombaton és vasárnap Orosházán lép pályára egy nyolc csapatot felvonultató felkészülési tornán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!