Sport

2017.05.21. 16:04

A Berettyó ellen kellene javítani

SZOMBATHELY Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 7. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE a Berettyóújfalut fogadja hétfőn 18.15-ös kezdéssel.

Tóth Gábor

A Berettyó jó formában van, az ezüstéremért hajt. A Haladás viszont elvesztette a lendületét a szezon végére, a felsőházi rájátszás eddigi hat fordulójában minden mérkőzésén alulmaradt. Egy minőségi rivális ellenében kellene javítani az eddig gyenge mérlegen - nem lesz könnyű.

- A zsinórban elszenvedett hat vereség után nehéz mit mondani, de természetesen megpróbáltuk mentálisan felrázni a társaságot, becsülettel felkészültünk a mérkőzésre - fogalmazott Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE trénere. - Megyünk, hajtunk a meccseken, de sokat hibázunk - és hiányoznak azok a pluszok, amelyek az alapszakaszban benne voltak a játékosainkban. És szerencsénk sincs. Bízom benne, hogy végre átlépünk a saját árnyékunkon és győzünk - próbálunk magunknak is bizonyítani. Hegyesi Zsolt sérült.

Az NB I-es felsőház állása: 1. Rába ETO 23 pont, 2. Dunaferr 16, 3. Berettyóújfalu 14, 4. Aramis 11, 5. Veszprém 9, 6. Swietelsky-Haladás VSE 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!