Sport

2016.04.29. 15:25

A BKV-nál a bentmaradásért küzdő Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Sárvár vasárnap a BKV vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A Sárvár a 15. a tabellán, a bentmaradásért küzd, a BKV 9., stabil középcsapatnak számít a 17 együttest felvonultató rangsorban.

BKV Előre-Sárvár FC (vasárnap, 17.00). Németh József: - A BKV remekül kezdte a tavaszt, aztán megtorpant, utolsó négy meccsén csak egy pontot szerzett. Ellenfelünk nagyon kétarcú: képes bravúrgyőzelmekre, de váratlan vereségekre is. Mi magunkkal foglalkozunk, szeretnénk jó eredményt elérni. Ugyanis minden egyes pontra nagy szükségünk van, hogy bebiztosítsuk a bentmaradásunkat. Az előző héten jól futballoztunk, ikszeltünk az éllovas FTC-vel. Most is hasonló hozzáállásra, teljesítményre lenne szükség. Vannak gondjaink mostanában, rengeteg a hiányzónk, az edzéseken is létszámgondokkal küszködünk - így nem mindig tudjuk elvégezni azt a munkát, amit szeretnénk. Ezúttal Bedi, Klauzer, Sipos, Kononczai és Ódor bajlódik sérüléssel, Tóth L. pedig eltiltott. Így kezdőt nem is tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!