Sport

2016.12.09. 20:35

A BL negyed-döntőjéért

Répcelak - A mai lengyelországi visszavágón végleg lerendezheti a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe jutását a Répcelaki SE férfi tekecsapata.

Horváth Erika

Két héttel ezelőtt hazai pályán 7:1-es győzelemmel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligája 2016/2017-es sorozatában a Répcelaki SE tekecsapata, amely idén is az NBC Kupa-sikerével harcolta ki az Európa élcsapatai között való indulás jogát.

A nyolcaddöntőben a KS Polonia 1912 Leszno a vasiak ellenfele. A lengyel bajnoki címvédő ellen már egy csapatpont és hét szettpont elég lenne a negyeddöntőbe jutáshoz (Répcelakon csupán 6,5-et gyűjtöttek a vendégek), de a vasi csapatnál senki nem gondolja, hogy ez egyszerű ügy lesz.

- Bár nagy különbséggel nyertünk itthon, még nincs a kezünkben a továbbjutás. Annál is inkább, mert tudjuk, hogy a hazai szurkolók részéről óriási lesz majd a nyomás. Koncentrálnunk kell, hogy ne legyen szükség számolgatásra. Lesznóban is győzni szeretnénk - mondta elutazásuk előtt Kiss Zsolt edző.

A répcelakiak már pénteken reggel útra keltek a 720 km-re fekvő Lesznóba, a mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!