Sport

2014.10.03. 12:50

A Dorog vendége lesz az NB III-as Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában szombaton (15.00) a jó erőt képviselő Dorog vendégeként lép pályára a Sárvár.

Tóth Gábor

A Dorog a harmadik helyen áll a tabellán, öt győzelmet, két döntetlent számlál, még veretlen. Az újonc Sárvár a nyolcadik pozícióból várja a találkozót.

Dorogi FC -Sárvár FC (szombat, 15.00).

Németh József: - A Dorog patinás csapat, minőségi, több volt NB I-es játékost felvonultató kerettel, komoly célokkal. A gárda edzője a korábban az Illés Akadémián dolgozó Németh Szabolcs, aki felkészült tréner, továbbá jól ismeri a vasi viszonyokat. Nem mi vagyunk az esélyesek, ráadásul vannak problémáink bőven. Máthé, Tancsics, Szabó és Potyi sérült, Horváth A. és Kocsis pedig beteg. A felkészülésünk nem sikerült a legjobban, létszámproblémák miatt elég hektikus napok vannak mögöttünk. Ettől függetlenül megpróbálunk tisztességgel helytállni egy pont megszerzése már komoly bravúrnak számítana. Összeállítást ezúttal nem tudok mondani, kérdéses ugyanis, hogy a felsoroltak közül ki tudja vállalni a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!