Sport

2016.08.02. 15:15

A Gyöngyöshermáné lett a trófea

Szombathely - Kilencedik alkalommal rendezte meg a Zanati KSE a Szent László Kupát, ami az előző 8 alkalommal kispályás torna volt, a zanati Szent László Napok egyik rendezvényeként

Tóth Gábor

A rendező Zanati KSE elnöke, Putz Attila elmondta, az egyesület, újragondolva a lehetőségeket, a Kolozsvár utcai sporttelepen ezúttal nagypályás felkészülési tornát szervezett, ami jól illeszkedett a csapatok nyári felkészülésébe.

- A résztvevők és a szépszámú nézők visszajelzése alapján sikeres volt ez a változtatás. Ezen felbuzdulva úgy tervezzük, hogy a tizedik, jubileumi kupánkat is így rendezzük meg. A rendezvényen a zanati egyesület szerény lehetőségeihez képest megvendégelte a résztvevőket. Rengeteg zsíros és szalámis kenyér és egy nagy üst gulyás várta a csapatokat. A tornát támogatta Szombathely önkormányzata is.

Serbán (balról, kékben), a Gyöngyöshermán játékosa mellett a Szentpéterfa új igazolása, Csordás Csaba Fotó: Unger Tamás

Az eredmények: Elődöntők: Zanati KSE-Gencsapáti KSE 4-0 (3-0). Gyöngyöshermán-Szentkirály SE-Szentpéterfai SE 3-1 (1-0)

Helyosztók:

3. helyért: Szentpéterfai SE-Gencsapáti KSE 4-2 (0-0). Döntő: Gyöngyöshermán- Szentkirály SE-Zanati KSE 3-0 (2-0)

Végeredmény: 1.Gyöngyöshermán, 2. Zanati KSE, 3. Szentpéterfai SE, 4. Gencsapáti KSE

Legjobb játékos: Horváth Árpád (Gyöngyöshermán- Szentkirály SE )

Gólkirály: Németh Balázs (Szentpéterfai SE) 2 gól

Legjobb kapus: Szalay Norbert (Zanati KSE)

- A nézők nagyon jó, sportszerű mérkőzéseket láthattak - mondta Putz Attila. - A Gyöngyöshermán-Szentkirály SE csapata jól láthatóan előbbre tart a felkészüléssel a többi csapathoz képest, ezért aztán teljesen megérdemelten vitte el az első helyért járó kupát. Mindenképpen meg kell említeni még Hegedűs Dávidot (Gyöngyöshermán), Németh Márkot (Szentpéterfa), akik szintén két gólt szereztek. Így aztán végül sorsolással dőlt el a gólkirályi cím sorsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!