Sport

2016.05.08. 19:05

A hajrában bukott el a sárvári együttes

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a kiesés elől menekülő Sárvár a hajrában kapott gólokkal 3-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia II. ellen.

Pum András

Sárvár FC-Puskás Akadémia FC II. 0-3 (0-0)

Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath.

Sárvár: Gyécsek - Csákvári, Bezdi, Subicz, Pupp (Lempeg) - Manganelli, Rajos - Sipos (Koronczai), Németh G. (Török), Ambrus - Tóth L. Edző: Takács Gábor.

A vasi kapus, Gyécsek Martin jól védett, a gólokról nem tehetett Fotó: Unger Tamás

A felcsútiaknak Vaszicsku Gergő és Zsótér Donát személyében két, a felnőttcsapatból visszajátszójuk volt. Az első félidőben jó, kiegyenlített játék folyt a pályán. Egy bal oldali támadásnál a tizenhatoson belül Ambrust a vendégek kapusa, Tóth Balázs elütötte. A nyilvánvaló tizenegyes és kiállítás helyett azonban a játékvezető továbbot intett. Majd Bezdi 25 méteres szabadrúgását védte bravúrral a felcsúti kapus. A hazaiak fölényben játszottak, ám az utolsó passzokat elrontották. A felcsútiaknak nem volt gólszerzési lehetőségük.

Szünet után Subiczot és Németh Gábort sérülés miatt le kellett cserélni. A hazaiak mentek előre, ám Tóth Balázsnak nem tudtak gólt lőni, a portás kapufára tolt egy sárvári próbálkozást. Majd fokozatosan fölénybe került a vendégcsapat. A 75. percben egy védők mögé belőtt labdát Magyari értékesített (0-1). Öt perc múlva egy bal oldali beadást Magyari 10 méterről vágott a hálóba (0-2). A 89. percben egy labdavesztést követően egy mélységi passzal Magyari megiramodott, rávezette a kapusra a labdát, és a hálóba lőtt (0-3).

A második félidőben jobb volt a Puskás Akadémia II., de ekkora különbség nem volt a csapatok között. Gólszerző: Magyari 3 (75., 80., 89.).

Takács Gábor: - 75 percen keresztül egyenlő erők küzdöttek egymással, a helyzetek alapján kicsit közelebb álltunk a győzelemhez. Ehhez egy gól kellett volna, ami átlendít a holtponton, ám ettől egy téves játékvezetői ítélet megfosztott bennünket. A fiúk küzdöttek becsülettel, ennyire voltunk képesek.

További eredmények: MTK II.-Tatabánya 1-2, Balatonfüred-Csorna 0-1, Érd-Andráshida 1-1, III. Kerület-Diósd 5-0, Csepel-Mosonmagyaróvár 0-5, Videoton II.-Ferencváros II. 2-2, Győri ETO-BKV Előre 3-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!