Sport

2015.08.26. 13:10

A hajrájához ért az idei roncsdrebi ob - Remek szombathelyi és rumi eredmények

Kustánszeg - Az országos roncsderbibajnokság idei ötödik futamán is jól teljesítettek a szombathelyi és a rumi klub versenyzői.

Tóth Gábor

A Zalaegerszeg melletti Kustánszeg adott otthont a roncsderbi ob idei 5., utolsó előtti futamának. A mezőnyben természetesen ott voltak a két vasi klub, az Auto-Crash Szombathely SE és az Autó Sport Klub Rum pilótái, autói. Amúgy közel 60 autó állt rajthoz a remekül előkészített pályán. A nézősereg kiélezett csatákat láthatott, ami nem is meglepő, hiszen a bajnokság hajrájában minden egyes pontra nagy szükségük van az összetettben dobogóra pályázó pilótáknak. Ennek megfelelőn több borulás i is borzolta a kedélyeket egy szöcske például a nézők közé vágódott, de sérülés nem történt. A vasi versenyzők jól szerepeltek: László Dániel (Rum), Márkus Tamás (Szombathely) és Németh Frigyes (Szombathely) is aranyéremmel tért haza ráadásul utóbbi két bajnoki címet is begyűjtött.

Vasi érmesek, ifi II.: 1. László Dániel (Rum). Ifi III.: 3. Németh Laura (Rum). Amatőr: 1. Márkus Tamás (Szombathely). Lada: 2. Lájer Róbert (Szombathely). Széria kicsi: 2. Korándi Balázs (Szombathely), 3. Berta Norbert (Szombathely). Széria közép: 2. Viszket Krisztián (Rum), 3. Hamza Gábor (Szombathely). Széria nagy: 1. Németh Frigyes (Szombathely). Női: 2. Mórocz Patrícia (Szombathely). Szuperfutam: 1. Németh Frigyes (Szombathely).

A mezőny az idei 6. futammal szeptember 6-án, vasárnap Szombathelyen, a Szabadidőközpontban zárja a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!