Sport

2016.04.29. 15:39

A hetedik aranyért - asztalitenisz Final Four a CVSE-vel

Celldömölk - Szombaton és vasárnap Pécsen rendezik meg a férfi és női asztalitenisz-bajnokság négyes döntőjét. A Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka csapata sorozatban hetedik bajnoki címéért száll harcba.

Horváth Erika

A pécsi Final Four-ba az Extraliga alapszakaszának 1-4. helyezettjei kvalifikálták magukat. A férfiaknál az utolsó fordulóban sikerült az élre ugrania az elmúlt hat szezon bajnokának, a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalkának - így a negyedik helyezett Szegeddel játszhatja az elődöntőt (szombat, 10.00),  azzal a csapattal, amelyet az alapszakaszban mindkétszer legyőzött.

A CVSE triója (jobbról): Ecseki Nándor, Lindner Ádám, Fazekas Péter. És az edzői team: Klampár Tibor vezetőedző,  Obráz István, Iván Csaba Fotó: Unger Tamás

Nagy meglepetés lenne, ha nem a Fazekas Péter, Lindner Ádám, Ecseki Nándor összetételű celli trió nyerne. A CVSE két legnagyobb riválisának, a Pécsnek és a Szécsénynek viszont egymással kell megküzdenie a döntőbe jutásért (szombat, 15.00). A nőknél Szekszárd-Bp. Erdért és Budaörs-Postás az elődöntő párosítása.

Vasárnapra maradnak az éremcsaták, 10 órakor kezdődnek a bronzmeccsek, 15 órától pedig a döntők. A Magyar Asztalitenisz Szövetség honlapján élőben lehet követni a Final Four mérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!