Sport

2016.05.05. 14:45

A HVSE NB I-es futsalcsapata a Berettyóújfalu vendégeként lép pályára

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE pénteken (20.00) a Berettyóújfalu vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

Két dobogóért küzdő csapat lép pályára, a Haladás a 2. a Berettyóújfalu a 4. a felsőházi tabellán. A szombathelyiek két győztes meccs után várják a pénteki találkozót. Míg a komoly erőt képviselő, válogatottak sorát felvonultató Berettyó erejéből az előző két fordulóban - komoly meglepetésre - csak egy pontra futotta.

- Úgy tűnik, hogy a Berettyó kicsit hullámvölgybe került, de egy nagyon jó együttesről, egy élcsapatról van szó, kőkemény meccsre számítok - fogalmazott Lódi Tamás, a Swietelsky-Haladás VSE trénere. - Ha meg tudnánk nyerni a meccset, akkor komoly lépést tennénk a céljaink felé - természetesen szeretnénk három ponttal hazatérni. Ellenfelünk a futsal minden elemében kiváló, vélhetően rögtön letámad minket és megpróbálja gyorsan eldönteni a meccset. Ha higgadtak maradunk, ha azt játsszuk, amit tudunk, ha egységes csapatként tesszük a dolgunkat, akkor nyerhetünk. Jó formában van a társaság, motivált, hiányzónk nincs. Szeretnénk a televízión keresztül ország-világnak bizonyítani, hogy jó kis csapatunk van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!