Sport

2017.03.10. 18:20

A sereghajtó ellen - Az alapszakaszzárás előtt a Viktória FC

Szombathely - A női labdarúgó NB I. alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában vasárnap 14 órai kezdettel a Király Sportlétesítményben a Viktória FC a Budapest Honvédot fogadja.

Pum András

Az már korábban eldőlt, hogy a szombathelyiek a felső-, a vendég kispestiek az alsóházban folytatják szereplésüket. Ennek ellenére nem tét nélküli a találkozó, hiszen a play-offba valamennyi eddig megszerzett pontjukat viszik magukkal a csapatok. A 28 pontos vasiak a harmadik, az 1 pontos budapestiek az utolsó helyen állnak a tabellán. Ősszel a Viktória 2-1-re nyert a fővárosban.

- Az FTC elleni (1-5) meccsünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, így mindenképpen egy győzelemmel szeretnék lezárni az alapszakaszt - mondta Csordás Csaba, a szombathelyiek vezetőedzője. - A különböző válogatottakba tíz játékost adtunk, ami egyfelől öröm és büszkeség, másrészt viszont alig maradtunk az edzéseken. Mindenesetre felszabadult játékot és lehetőség szerint többgólos győzelmet várok a Honvéd ellen. A Fradi elleni vereség után a csapat lelkiállapotának jót tenne egy magabiztos siker. Tóth Alexandra sérült. Összeállítás: Bíró - Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kun - Harsányi, Fábián, Manhart - Csidei, Siklér, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!