Sport

2017.04.28. 18:41

A Viktória a mumus MTK-t fogadja

SZOMBATHELY A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának utolsó, 6. fordulójában vasárnap 15 órától az Illés Akadémián a Viktória FC az MTK Hungáriát fogadja.

Pum András

Már korábban eldőlt, hogy az MTK az FTC-vel játszik az aranyéremért, míg a Viktória a Győrrel a bronzért, így valódi tétje nincs a találkozónak. A play-off első fordulójában a vasiak 2-1-re kikaptak a fővárosban, s már csak ezért is revansra készülnek. S nem csak ezért.

- Annyiból mindenképpen van tétje a meccsnek, hogy mióta a Viktória edzője vagyok, mindig szoros meccseket vívtunk az MTK-val, de még nem győztük le - mondta Csordás Csaba, a szombathelyiek edzője. - Jó lenne sikerrel ráfordulni a Győr elleni bronzcsatára. Legutóbb az FTC és hétközben az U19-es válogatott ellen is jól futballoztak a lányok, remélem, a tendencia vasárnap is folytatódik. Tálosi sérült, Szakonyi beteg. Összeállítás: Bíró - Harsányi, Fördős, Balogh, Kun - Kiss Zs. Tóth A., Manhart - Nagy V., Siklér, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!